DataWerk Oy

DataWerk Oy on vuonna 2018 perustettu Pohjois-Karjalainen yritys Joensuussa. Olemme toimineet aiemmin  vuodesta 1998 toiminimellä ja osakeyhtiö perustettiin vuonna 2018. Olemme täyden palvelun IT-alan jälleenmyynti- ja huoltoliike. Asiakkainamme ovat yritykset, yhteisöt ja yksityiset kuluttaja-asiakkaat.

Päätoimipaikkamme ja huoltomme sijaitsee Joensuussa. Kaikki tuotteemme ovat tilattavissa koko Suomen alueelle. Toimitamme tuotteita ja tietokoneita myös ulkomaille kansainvälisiin toimituksiin.

TOIMITUSTAVAT JA MAKSUTAVAT

Tuotteet ovat haettavissa huoltopisteeltämme tai tilattavissa kotiin. Myymälän varastosaldon näet suoraan sivuiltamme ja hinnat ovat molemmissa samat. Nouto huollon toimipisteeltä on maksuton.

Toimitustapoihimme kuuluvat Postin ja Matkahuollon, mutta myös kotiinkuljetus ja yrityksille toimipaikkoihin toimitukset onnistuvat Joensuun alueella. 

YRITYS- JA YHTEISÖMYYNTI

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme perinteisten maksutapojen lisäksi myös yrityslaskutuksen.

PALVELUT JA HUOLTO

Huoltopisteemme ja varasto sijaitsee osoitteessa Vaahtotie 1 A 1, 80160 Joensuu.

Perinteisten huoltotöiden lisäksi tarjoamme myös asennuksia ja opastuksia paikan päällä asiakkaan luona.

DW-PC ja REc-PC

DW -ja REC-PC -tietokoneet valmistetaan meillä Joensuussa ja ne ovat täysin räätälöitävissä.

Tietokoneiden komponentit valitaan ammattitaidolla ja harkiten. REC PC:t ovat kierrätys tietokoneita, joissa pyritään käyttämään 100% kierrätysosia ja tarvittaessa käytämme myös uusia komponentteja.

YRITYSTIEDOT

DataWerk Oy

Vaahtotie 1 A 1
801060 Joensuu
Y-Tunnus: 2935122-6